Tanévnyitó a Benedekben

csütörtök 02 szeptember 2021 - 11:00:00 admin in:Ünnepségek
Tanévnyitó a Benedekben


Két és fél hónap hallgatás után ismét megszólalt iskolánkban a csengő, tanévnyitóra invitálva kicsit és nagyot.A Himnusz meghallgatása után Pocsai Zsuzsanna intézményvezető köszöntötte a diákokat és szüleiket, valamint az iskola dolgozóit.Beszédében rövid tájékoztatást nyújtott az idei tanévre vonatkozó lényeges információkról. Hagyományainkhoz híven ajándékkal köszöntötte az iskola új tanulóit, az első osztályosokat és a szakképzésre jelentkező diákokat. Az alsó tagozatos tanulók és tanárnénijük, verssel köszöntötték az új tanévet. Az idei tanévnyitón először, az intézményvezetőnk virággal köszönte meg a jubiláló dolgozók több évtizedes munkáját, mely megható meglepetés volt a számukra. A Szózat meghallgatása után hivatalosan is elkezdődött a 2021-22-es tanév. Az ingyenes tankönyvek átvétele után a hátrányos helyzetű tanulók idén is átvehették az ingyenes tanszercsomagokat, mely nagy segítség a diákok és szüleik számára.Mindenkinek sikeres és eredményes tanévet kívánunk!
0 LAN_THEME_2   Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

TANÉVZÁRÓ ÜNNEPSÉG ÉS BIZONYÍTVÁNYOSZTÁS

kedd 22 június 2021 - 08:58:47 Administrator in:Ünnepségek
TANÉVZÁRÓ ÜNNEPSÉG ÉS BIZONYÍTVÁNYOSZTÁS 2021. június 18.

Június 18-án hivatalosan is lezárult intézményünkben a 2020-21-es tanév. A Himnusz meghallgatása után az alsó tagozatos diákok kedveskedtek látványos táncos és vidám verses műsorral. Pocsai Zsuzsanna intézményvezető asszony tanévzáró beszéde után került sor a jutalmak átadására. Mint minden tanévben, az idén is azok a diákok részesültek elismerő oklevélben és könyvjutalomban, akik a tanév során tanulmányi vagy a közösségi munka terén kiemelkedően teljesítettek. A tanévzáró ünnepségen került sor a Gyöngyhalászat Tehetséggondozó Alapítvány által meghirdetett országos tanulmányi verseny eredményének kihirdetésére is. Suha János, 8. osztályos tanulónk 2. helyezést ért el, történelem műveltségi területen. A tanévzáró ünnepség a Szózat meghallgatásával, majd a bizonyítványok kiosztásával zárult. A diákok és szüleik izgatottan nézték a tanulmányi eredményeket, melyek többségében megkönnyebbülést és örömet okoztak. A családias hangulatú beszélgetések közepette a nebulók az osztályfőnökeiknek, és a számukra kedves pedagógusoknak virággal kedveskedtek.


... Leggi tutto
Hozzászólások    Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

BALLAGÁS 2021

szerda 16 június 2021 - 08:14:19 Administrator in:Ünnepségek

BALLAGÁS 2021. június 11.

Június 11-én pontosan 10 órakor megszólaló csengő búcsúszóra hívta az általános iskolai és szakiskolai végzős diákokat. Az járványügyi helyzetre való tekintettel, az ünnepségen korlátozott létszámban vehettek részt vendégek, akik szigorú ellenőrzés és kézfertőtlenítés után, maszkban léphettek az intézmény területére. Az utolsó, rövid osztályfőnöki óra után a ballagók osztályfőnökeikkel kivonultak az udvarra, ahol már várták őket a közeli családtagok, és átadták ajándékaikat a diákoknak. A Himnusz meghallgatása után a ballagtató és ballagó osztályok képviselői verssel és rövid beszéddel búcsúztak egymástól, illetve a végzősök a diáktársaiktól, és az intézmény dolgozóitól. Az iskolában eltöltött időről emlékképek kivetítésével lepték meg a 8. és a 10.OKJ osztályt, mely hol a mosolytól, hol a meghatódottságtól, könnyeket csalt nem csak a diákok, de osztályfőnökeik szemébe is. A búcsúszalagok felkötése és a zászlóátadás után, Pocsai Zsuzsanna intézményvezető asszony tartotta meg búcsúbeszédét, majd az emléklapok és jutalmak - az Elek Apó-díj, valamint a Szakma Kiváló Tanulója-díj - átadására került sor. Meglepetésként a ballagók lufit kaptak, melyet kívánságaikkal a szelek szárnyára engedtek. A ballagási ünnepség a Szózat meghallgatásával, majd a végzősök elvonulásával zárult.
... Leggi tutto
Hozzászólások    Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
Oldal:  1 2 [3] 4 ... 28 29 30

Hírkategóriák

Valid XHTML 1.1  CSS Valido! tema e107 by e107wORks