MOLNÁR SÁNDOR, 9. OKJ-S TANULÓ SIKEREI

csütörtök 05 október 2017 - 11:03:13 Administrator in:Sport


Molnár Sándor a Benedek Elek Általános Iskola, Szakiskola és Fejlesztő Nevelés-Oktatást Végző Iskola 9. OKJ osztályos tanulója az elmúlt időszakban jelentős és kimagasló sikereket ért el.
Eredményeiről és terveiről kérdezte őt Böröcz Gábor 10. OKJ osztályos tanuló.
- Hétfőn reggel neked tapsolt az egész iskola és láttuk a rólad készült képeket a Hevesi Hírportálon is. Milyen rendezvényeken szerepeltél ebben a hónapban és milyen eredményeket értél el?
- A megyei őszi atlétika versenyen 1500 m-es futásban és távolugrásban lettem első, súlylökésből második helyezett. A Hevesi SE megyei I. osztályú serdülő csapatának csatára vagyok. Legutóbb 7:4-re nyertünk hazai pályán. Szeptember 22.-én a Hevesi Futónapon képviseltem az iskolánkat, ahol 1. helyezett lettem a 3 km-es utcai futáson. Mindenkit legyőztem, még a felnőtt férfiakat is. Előtte egy héttel pedig Budapesten a FODISZ Székházban vehettem át egy dicsérő oklevelet ajándék utalvánnyal, mint Heves megye legeredményesebb sportolója.
- Milyen versenyek előzték meg az elmúlt tanévben ezt a ritka, szép kitüntetést?
- Nyíregyházán, az Országos Diákolimpián 4:45-tel nyertem 1500 m-en, majd 800 m-es futásban 2.35-tel lettem első a szakiskolások országos versenyén, Baján. Egerben mezei futásban országos döntőbe jutottam és labdarúgásból is országos döntőbe segítettem a csapatomat a diákolimpián. Az őszi versenyen a „Legügyesebb játékos” különdíját kaptam meg.
- Ezt a sok, szép eredményt biztos komoly munka előzte meg! Hányszor edzel hetente és kik segítenek céljaid elérésében?
- Van hetente öt testnevelés órám, egy fociedzés az iskolában, három az egyesületben, hétvégén pedig meccs. Általánosban Besenyei Zsuzsanna, a szakiskolában Szabó Anikó testnevelők, valamint Molnár Kálmánné osztályfőnököm biztat. Fociedzésen Hegedűs Zsuzsanna tanárnő és Barát Attila edző foglalkozik velem.
- Mire marad még időd a sport mellett?
- Otthon az én dolgom a jószágok ellátása. A lovak a kedvenceim! Szeretek sportműsorokat nézni, zenét hallgatni és táncolni is.
- Hogy megy a tanulás? Mik a távolabbi terveid?
- Tavaly a tanév végén kitűnő tanuló lettem. A legfontosabb a kerti munkás-szakma megszerzése, azután pedig hivatásos sportoló szeretnék lenni.
- Nagyon remélem, Sanyi, hogy így is lesz! Jó egészséget és kitartást kívánok a terveidhez! Köszönöm a beszélgetést!
A riportot lejegyezte: Szabó Anikó tanárnő

Hozzászólások    Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

Hírkategóriák

Valid XHTML 1.1  CSS Valido! tema e107 by e107wORks