Iskolánkban Hitoktatást végző egyházak a 2022/2023-as tanévben

hétfő 28 március 2022 - 14:35:19 admin in:Egyéb
Iskolánkban Hitoktatást végző egyházak a 2022/2023-as tanévben

Keresztelő Szent János Római Katolikus Plébánia
www.heves.plebania.hu
Hitoktató: Burzon Erika
burzonerika@gmail.com
Tel.: + 36 30 825 8210

Magyarországi Református Egyház
www.reformatus.hu
Hitoktató: Brunclik Gergely
heves@reformatus.hu
Tel.: + 36 36 445 162
Hozzászólások    Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

Hagyományörző Civil Nap 2021. szeptember 25.

hétfő 27 szeptember 2021 - 16:07:37 admin in:Egyéb
A hagyományokhoz híven az idén szeptember 25-én került sor a Hagyományörző Civil Nap megrendezésére a Csillagvirág Népművészeti Egyesület szervezésében. A szervezet kiemelt figyelmet fordít a tehetséges gyermekekre, ezért javaslattal éltek Heves város polgármestere felé, ezeknek a gyermekeknek a jutalmazására. Intézményünk két diákja is kiérdemelte a „”Tehetséges gyermek címet: Tóth Ádám 4. osztályos és Hirt Gábor 8. osztályos tanulók.
Tóth Ádám
Ádám ez év tavaszán került hevesre nevelőszülőkhöz, Lólé Judithoz, így ismerhettük meg Őt iskolánkban. Két fiú testvérével jött a Benedek Elek Általános Iskola 4. osztályába.
Az osztályba hamar beilleszkedett, társai megszerették, mindenkivel tisztelettudó, segítőkész volt és jelenleg is az. Tanórákon kiválóan teljesít, tudásával az osztály élére került. Bármilyen témáról beszélgetünk, legyen az történelmi, földrajzi, társadalmi, mindenbe be tud kapcsolódni ismeretei széleskörűek. A társaival, felnőttekkel szemben mindig kedves, segítőkész. Fiúként példaképe az osztálynak.
Szívesen bekapcsolódik a közösségi munkába, részt vesz az iskolai szereplésekben, pl. versmondás évnyitókon, évzárókon. Jelenleg készülünk a Benedek Elek iskolai hétre, melyben szintén szerepet vállalt. Bármit kérünk tőle, nem utasítja vissza. Szívesen segít a gyengébb osztálytársainak, tanulásban, ismeretek bővítésében.


Hirt Gábor
Gábor iskolánk nyolcadik osztályos, végzős tanulója. Harmadikos osztályos kora óta jár intézményünkbe. Az iskolában való teljesítését a szorgalom, az alázat, a szerénység és a tudásvágy ösztönözte. Eredményeit lelkiismeretes munkájával, kitartó szorgalmával és példamutató magatartásával érte el. Érdeklődése rendkívül széleskörű, ezt bizonyítja az is, hogy több tanulmányi versenyen és rajzpályázaton is részt vett, melyeken szép sikereket ért el. Megbízható tudására minden kolléga biztonsággal számíthat. Tanáraival szemben mindig tisztelettudóan, illedelmesen viselkedik. A rábízott feladatokat megbízhatóan teljesíti, szívesen vállal tanórán kívüli feladatokat is. Tanulmányi sikerei mellett igazi közösségi ember. Szívesen vett részt az osztályközösség munkájában, ünnepélyek alkalmával. Tanárai és társai is mindig számíthatnak rá. A közösségért, az osztályért és az iskoláért minden pillanatban igyekszik a tőle telhető legtöbbet megtenni. 5. osztályos kora óta aktívan vesz részt a diákönkormányzat tevékenységében. Az idei tanévtől ő az iskolai diákönkormányzat vezetője.
Mindemellett rendkívül szerény, készségesen segít mindazoknak, akik nem értik az anyagot, vagy elakadtak egy-egy problémánál. Minden kérdést meghallgat, majd türelmesen magyaráz.
Szabadidejében szeret rajzolni, emellett szívesen sportol.
Példás magatartása és kitartó szorgalma követendő példa minden iskolánkban tanuló diák számára.
0 LAN_THEME_2   Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

Aggteleken jártunk

hétfő 27 szeptember 2021 - 15:51:00 admin in:Egyéb
Aggteleken jártunk

Szomorkás, esős időre ébredtünk, bár ez nem szegte kedvünket. A látnivalók és a pedagógusok játékos fejtörői a hosszú utazást is feledtették a diákokkal. A cseppkőbarlang varázslatos képződményei és az érdekes túravezetés élmény volt gyereknek és felnőttnek egyaránt. A hatalmas koncertteremben, a szinte földöntúli akusztika mindenkit rabul ejtett. Szívesen időztünk volna még, de vártak a természet alkotta további csodák. Fáradtan, de élményekkel telve értünk haza.
0 LAN_THEME_2   Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
Oldal:  1 [2] 3 ... 28 29 30

Hírkategóriák

Valid XHTML 1.1  CSS Valido! tema e107 by e107wORks