Iskolánk tehetséges diákjai vehették át a hevesi önkormányzat és a Hevesi Népművészeti és Háziipari Szövetkezet elismerését

szerda 17 július 2024 - 18:38:39 admin in:Egyéb
A Hagyományőrző Civil Napon, 2024. június 8-án, Heves város tehetséges gyermekeit jutalmazták és köztük a Benedek Elek EGYMI tehetséges diákjait. Az Év Tehetséges Tanulója díj, már évek óta azoknak a diákoknak az elismerése, akik szorgalmukkal, tehetségükkel, példamutatásukkal és versenyeredményeikkel kitűnnek társaik közül. A Tehetséges Gyermekekért Közalapítvány kezdeményezésére, az önkormányzat támogatásának köszönhetően az idén 15 diák kapta meg a városvezetés által felajánlott jutalmat. Az elismerő oklevelet Szabó Zsolt országgyűlési képviselő és Sveiczer Sándor polgármester adták iskolánk büszkeségeinek: Suha Noémi Rózának, Rácz Elnának és Balog Zsigmondnak.
Iskolánk tanulói előadásukkal emelték a rendezvény színvonalát:
Énekkarunktól a Csík Zenekar: Hazám, hazám című dala volt hallható. Felkészítő tanár: Szucsányi Nóra Noémi
Rácz Elena furulyán, a Hopp Juliska, Volt nekem egy kecském, Cickom-cickom dalokat szólaltatta meg. Felkészítő tanár: Váradiné Kecskeméti Ilona Ella
Suha Noémi Róza, Bartos Erika: Gyümölcskosár című versét adta elő. Felkészítő tanár: Kálosiné Tóth Katalin
A Radics udvaron megrendezett díjátadáson, a hagyományőrzés mellett, kézműves foglalkozásokon is részt vehettek az érdeklődő gyermekek.
Szeretettel gratulálunk a gyermekeknek és felkészítő tanáraiknak! Valamint, sok sikert és további szép eredményeket kívánok minden tanulónak az intézményünk dolgozói nevében!Hozzászólások    Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

A Benedek Elek EGYMI 2023/2024-es tanévzáró ünnepsége

csütörtök 04 július 2024 - 18:55:08 admin in:Egyéb
Újra eltelt egy év! Iskolánkban 2024. július 01-én egy színvonalas műsorral lezártuk a 2023/2024-es Tanévet. A Himnusz elhangzása után 2. és 4. osztályos tanulóink vidám versekkel köszöntek el az idei évtől. Az énekkar előadásában a „Legyetek jók, ha tudtok” c. dalt hallgattuk meg. A műsor zárásaként a Dalolókör, Judit és a Zenemanók: Vakáció c. játékos dalukat adták elő. Végül Pocsai Zsuzsanna Főigazgató Asszony elmondta ünnepi beszédét, átadta a jutalomkönyveket, okleveleket, és lezárta a tanévet.


Hozzászólások    Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

Elballagtak a Benedekes Végzős Diákok

szerda 03 július 2024 - 17:24:34 admin in:Egyéb
2024. június 21-én virágba borult iskolánk épülete, elballagtak a 8. és a 10. évfolyamos tanulóink. Ez nap megható és jelentőségteljes esemény volt számunkra, a diákjaink életének pedig egyik fontos mérföldkövévé vált. A ballagás kezdetekor a végzős osztályok ballagási dalokat énekelve, vonultak végig az intézmény folyosóján keresztül a rendezvény helyszínére. Búcsút vettek az iskola falaitól, ahol éveken át tanultak, fejlődtek és barátságokat kötöttek. Az ünnepség során a diákok megható beszédekkel, szép versekkel és énekekkel búcsúztak tanáraiktól és megköszönték a sok támogatást és az iránymutatást. Az osztályfőnökök egy " utolsó névsorolvasást” tartottak, Pocsai Zsuzsanna Főigazgató Asszony gratulált a végzős diákoknak.
Jutalmak és díjak átadására is sor került. Az Elek Apó Díjat Konkoly Kevin 8. osztályos diák vehette át, valamint a Szakma Kiváló Tanulója elismerést Suha János és Suha Zsolt 10. évfolyamos tanulók kapták meg.
A ballagás nemcsak lezárást, hanem egy új kezdetet is jelképez, hiszen a tanulók izgalommal tekinthetnek a középiskolai évek elé valamint a mindennapi élet világába ahol új kihívásokkal, lehetőségekkel találkozhatnak majd. Az ünnepi műsor a nyolcadikos diákok meglepetésprodukciójával zárult, keringőjüket az iskola énekkara kísérte.
Hozzászólások    Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
Oldal:  [1] 2 3 ... 47 48 49

Hírkategóriák

Valid XHTML 1.1  CSS Valido! tema e107 by e107wORks