Hagyományörző Civil Nap 2021. szeptember 25.

hétfő 27 szeptember 2021 - 16:07:37 admin in:Egyéb
A hagyományokhoz híven az idén szeptember 25-én került sor a Hagyományörző Civil Nap megrendezésére a Csillagvirág Népművészeti Egyesület szervezésében. A szervezet kiemelt figyelmet fordít a tehetséges gyermekekre, ezért javaslattal éltek Heves város polgármestere felé, ezeknek a gyermekeknek a jutalmazására. Intézményünk két diákja is kiérdemelte a „”Tehetséges gyermek címet: Tóth Ádám 4. osztályos és Hirt Gábor 8. osztályos tanulók.
Tóth Ádám
Ádám ez év tavaszán került hevesre nevelőszülőkhöz, Lólé Judithoz, így ismerhettük meg Őt iskolánkban. Két fiú testvérével jött a Benedek Elek Általános Iskola 4. osztályába.
Az osztályba hamar beilleszkedett, társai megszerették, mindenkivel tisztelettudó, segítőkész volt és jelenleg is az. Tanórákon kiválóan teljesít, tudásával az osztály élére került. Bármilyen témáról beszélgetünk, legyen az történelmi, földrajzi, társadalmi, mindenbe be tud kapcsolódni ismeretei széleskörűek. A társaival, felnőttekkel szemben mindig kedves, segítőkész. Fiúként példaképe az osztálynak.
Szívesen bekapcsolódik a közösségi munkába, részt vesz az iskolai szereplésekben, pl. versmondás évnyitókon, évzárókon. Jelenleg készülünk a Benedek Elek iskolai hétre, melyben szintén szerepet vállalt. Bármit kérünk tőle, nem utasítja vissza. Szívesen segít a gyengébb osztálytársainak, tanulásban, ismeretek bővítésében.


Hirt Gábor
Gábor iskolánk nyolcadik osztályos, végzős tanulója. Harmadikos osztályos kora óta jár intézményünkbe. Az iskolában való teljesítését a szorgalom, az alázat, a szerénység és a tudásvágy ösztönözte. Eredményeit lelkiismeretes munkájával, kitartó szorgalmával és példamutató magatartásával érte el. Érdeklődése rendkívül széleskörű, ezt bizonyítja az is, hogy több tanulmányi versenyen és rajzpályázaton is részt vett, melyeken szép sikereket ért el. Megbízható tudására minden kolléga biztonsággal számíthat. Tanáraival szemben mindig tisztelettudóan, illedelmesen viselkedik. A rábízott feladatokat megbízhatóan teljesíti, szívesen vállal tanórán kívüli feladatokat is. Tanulmányi sikerei mellett igazi közösségi ember. Szívesen vett részt az osztályközösség munkájában, ünnepélyek alkalmával. Tanárai és társai is mindig számíthatnak rá. A közösségért, az osztályért és az iskoláért minden pillanatban igyekszik a tőle telhető legtöbbet megtenni. 5. osztályos kora óta aktívan vesz részt a diákönkormányzat tevékenységében. Az idei tanévtől ő az iskolai diákönkormányzat vezetője.
Mindemellett rendkívül szerény, készségesen segít mindazoknak, akik nem értik az anyagot, vagy elakadtak egy-egy problémánál. Minden kérdést meghallgat, majd türelmesen magyaráz.
Szabadidejében szeret rajzolni, emellett szívesen sportol.
Példás magatartása és kitartó szorgalma követendő példa minden iskolánkban tanuló diák számára.
0 LAN_THEME_2   Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

Hírkategóriák

Valid XHTML 1.1  CSS Valido! tema e107 by e107wORks