Hír: Ballagás és tanévzáró
(Kategória: Ünnepségek)
Küldte: MolnárKálmánné
hétfő 24 június 2019 - 11:47:23

Ballagás és tanévzáró a Benedekben


2019. június 14-én került sor a Benedek Elek Általános Iskola, Szakiskola és Fejlesztő Nevelés-Oktatást Végző Iskola 2018/2019-es tanévének ballagási és tanévzáró ünnepségére.

A Himnusz elhangzása után kezdetét vette az ünnepi műsor. A vendégek, szülők, hozzátartozók és a ballagó diákok köszöntése után a 7. és a 9. OKJ osztály búcsúztatta a 8. és a 10. OKJ osztály ballagóit, majd a végzős diákok mondtak köszönetet az iskolának, tanáraiknak, a nevelő-oktató munkát segítőknek és szüleiknek. Az énekkar által előadott dallamok és a zászlóátadás után Pocsai Zsuzsanna, intézményvezető asszony méltatta a végzősök többéves munkáját, majd kézfogással, jókívánságokkal búcsúzott tőlük.

A tanulók versekkel köszöntötték a vakációt. Intézményvezető asszony beszámolt az elmúlt tanév eseményeiről és eredményeiről. A tanév folyamán kiemelkedő tanulmányi, sport és a különböző versenyeken elért munka méltó elismeréseként a diákok jutalmakat vehettek át.

Ezek közül kiemelkedik az Országos Komplex Tanulmányi Verseny, melyen intézményünk diákjai: Suha János, Suha Zsolt 6. osztályos és Kolompár Dávid, Rácz Martin 7. osztályos vehették át a jól megérdemelt jutalmat Csécseiné Burovincz Ágnes felkészítő pedagógustól.

Az intézmény Elek-apó Alapítványa nevében Csécseiné Burovincz Ágnes, alapítványi elnök elismerésben részesítette Farkas Antal Félix 10. OKJ osztályos tanulót.

A Szakma Kiváló Tanulója díjban részesült kimagasló szakmai teljesítményéért Balogh Alexandra és Milák Anikó 9. OKJ osztályos tanuló.
A 2018/2019. tanévet befejező ünnepélyes esemény a Szózattal, illetve a ballagó diákok elvonulásával zárult.

Molnár Kálmánné, pedagógus
Fotó: Czinkóczi Ágnes és Slifka Zoltán, pedagógusok

Ezen hír származási helye:
( http://benedekelekiskola.ininet.hu/news.php?extend.59 )