Hír: Elballagtak a Benedekes Végzős Diákok
(Kategória: Egyéb)
Küldte: admin
szerda 03 július 2024 - 17:24:34

2024. június 21-én virágba borult iskolánk épülete, elballagtak a 8. és a 10. évfolyamos tanulóink. Ez nap megható és jelentőségteljes esemény volt számunkra, a diákjaink életének pedig egyik fontos mérföldkövévé vált. A ballagás kezdetekor a végzős osztályok ballagási dalokat énekelve, vonultak végig az intézmény folyosóján keresztül a rendezvény helyszínére. Búcsút vettek az iskola falaitól, ahol éveken át tanultak, fejlődtek és barátságokat kötöttek. Az ünnepség során a diákok megható beszédekkel, szép versekkel és énekekkel búcsúztak tanáraiktól és megköszönték a sok támogatást és az iránymutatást. Az osztályfőnökök egy " utolsó névsorolvasást” tartottak, Pocsai Zsuzsanna Főigazgató Asszony gratulált a végzős diákoknak.
Jutalmak és díjak átadására is sor került. Az Elek Apó Díjat Konkoly Kevin 8. osztályos diák vehette át, valamint a Szakma Kiváló Tanulója elismerést Suha János és Suha Zsolt 10. évfolyamos tanulók kapták meg.
A ballagás nemcsak lezárást, hanem egy új kezdetet is jelképez, hiszen a tanulók izgalommal tekinthetnek a középiskolai évek elé valamint a mindennapi élet világába ahol új kihívásokkal, lehetőségekkel találkozhatnak majd. Az ünnepi műsor a nyolcadikos diákok meglepetésprodukciójával zárult, keringőjüket az iskola énekkara kísérte.Ezen hír származási helye:
( http://benedekelekiskola.ininet.hu/news.php?extend.227 )