Hír: Ballagás, tanévzáró és tornaterem-avató a Benedekben
(Kategória: Ünnepségek)
Küldte: Administrator
kedd 20 június 2017 - 08:24:37

2017. június 16-án került sor a Benedek Elek Általános Iskola és Szakiskola 2016/2017-es tanévének ballagási, tanévzáró és tornaterem-avató ünnepségére.

A Himnusz elhangzása után vette kezdetét az ünnepi műsor. A vendégek, szülők, hozzátartozók és a ballagó diákok köszöntése után a 7. és a 9. OKJ osztály búcsúztatta a 8. és a 10. OKJ osztály ballagóit, majd a végzős diákok mondtak köszönetet az iskolának, tanáraiknak, és a nevelő-oktató munkát segítőknek. Az énekkar dallamai és a zászlóátadás után Pocsai Zsuzsanna, intézményvezető asszony méltatta a végzősök többéves munkáját, majd kézfogással búcsúzott tőlük.
A tanévzáró ünnepség a tornateremben folytatódott, hiszen az ünnepség befejező szakaszában adták át és avatták fel a felújított tornatermet is.
A tanulók verssel, dallal, tánccal köszöntötték a vakációt. Intézményvezető Asszony beszámolt az elmúlt tanév eseményeiről és eredményeiről.
A jól megérdemelt jutalmak átadása után került sor a tornaterem hivatalos átadására. Ballagó Zoltán, az Egri Tankerületi Központ igazgatója, Makó Nándor, Heves város alpolgármestere és Pocsai Zsuzsanna, intézményvezető asszony a nemzeti színű szalag átvágása után átadta a - Cserháti István, építőipari vállalkozó vezetése alatt - gyönyörűen felújított tornatermet. Az ünnepi alkalom mivel is érhetett volna véget, mint mozgással, össztánccal.
A 2016/2017. tanévet befejező három ünnepélyes esemény a Szózattal zárult.
Ezen hír származási helye:
( http://benedekelekiskola.ininet.hu/news.php?extend.17 )