ELISMERÉSEK A VÍZ VILÁGNAPJÁN

péntek 19 április 2019 - 12:14:19 MolnárKálmánné in:Rendezvények
ELISMERÉSEK A VÍZ VILÁGNAPJA ALKALMÁBÓL RENDEZETT RAJZPÁLYÁZATON

A víz világnapja alkalmából meghirdetett alkotói pályázatot a Harmónia Alapfokú Művészeti Iskola szervezte, melynek eredményhirdetésére március 22-én került sor Hevesen, a Művelődési Központban. Az eseményen a meghívottak körében üdvözölhették Kő Pál Mester Kossuth-díjas szobrászművészt, a Nemzet Művészét és Sveiczer Sándort, Heves város polgármesterét.
Március 22-e a víz világnapja 1993 óta - az ENSZ közgyűlésének 1992-es határozata értelmében. Az ünneplés célja, hogy felhívja a kormányok, szervezetek és magánszemélyek figyelmét a víz kiemelten fontos szerepére életünkben, valamint arra, hogy óvjuk és védjük környezetünket, s ezen belül Földünk felbecsülhetetlen értékét, a vízkészletet.
A pályázati kiírásra 30 intézményből összesen 412 rajz érkezett, köztük intézményünkből is. A zsűri döntése értelmében - a szakmai zsűri tagjai: Budai-Tóth Zsuzsanna, Kovács László és Szabari Zoltán művésztanárok – iskolánkból Rácz Gyöngyi 1. osztályos, Suha Veronika 2. osztályos és Kolompár Dávid 7. osztályos tanuló részesült elismerő oklevélben. Felkészítő tanáruk Kocsis Erika. Mindnyájuknak szívből gratulálunk!

Molnár Kálmánné, pedagógus
Hozzászólások    Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

Hírkategóriák

Valid XHTML 1.1  CSS Valido! tema e107 by e107wORks