Iskolai fenyőünnep - családi nap

szombat 22 december 2018 - 08:51:31 MolnárKálmánné in:Rendezvények
ISKOLAI FENYŐÜNNEP – CSALÁDI NAPAz EFOP-3.1.5-16-2016-00001 „a tanulói lemorzsolódással veszélyeztetett intézmények támogatása” kiemelt uniós projekt keretében megvalósuló rendezvény - iskolai fenyőünnep, családi nap elnevezéssel - december 21-én zajlott le iskolánkban.
Résztvevőink voltak a diákok, a szülők, az intézmény dolgozói, központi munkatársként Bíró Máté és az intézmény partnerintézményeinek munkatársai.
Az esemény nagy előkészületekkel indult, hiszen a pályázat egyik célja a megfelelő motiváció biztosítása tanulóink számára, melynek jegyében az ünnepi ráhangolódás, az előkészületek kaptak hangsúlyt, így szakköreinken, rajz- és technikaórákon szebbnél szebb alkotások születtek, melyeket az ünnepségen, a karácsonyi kiállításon mindenki megtekinthetett. Illetve elkezdődött a lázas felkészülés az ünnepi műsorra.
A diákok jelenetekkel, táncokkal, versekkel, énekekkel tették emlékezetessé az idei ünnepi hangulatot. Utána különféle programokat szervezetünk. Volt mézeskalács-díszítés, karácsonyi dalok éneklése, karácsonyi mesék hallgatása és megtekintése, beszélgetések, melyeken a szülők is aktívan részt vettek.
Később tanulóink jóízűen elfogyaszthatták a Központ által hozzánk szállított szendvicseket és itókákat.
Hagyományunkhoz híven ezen a napon adtuk át tanulóinknak a „Jó tanuló, jó sportoló” díjat, majd a „Százszorszép”díjat, melyet az idén a művészeti nevelés terén elért kiemelkedő munkájáért Szabó Andrea Anna kolléganő vehetett át.
Gyönyörű napot könyvelhettünk el magunknak, mellyel kezdetét vette iskolánkban a téli szünet.


Molnár Kálmánné
Fotó: Czinkóczi ÁgnesHozzászólások    Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

Hírkategóriák

Valid XHTML 1.1  CSS Valido! tema e107 by e107wORks