Szent Karácsony Rajzpályázat

csütörtök 20 december 2018 - 21:13:42 MolnárKálmánné in:Rendezvények
Szent Karácsony Rajzpályázat: gyermekrajzoknak örülhetnek az
egyedül élő szépkorúak karácsonykor


Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Szabó Zsolt országgyűlési képviselő is gratulált a “Szent Karácsony” rajzpályázat résztvevőinek Hevesen
Heves Város Önkormányzata, a Polgári Hatvanért Közhasznú Alapítvány és a Csillagbojtár Kulturális és Oktatási Nonprofit Kft. 2018-ban is meghirdette a „Szent Karácsony” rajzpályázatot. Az alkotásokból december 17-én nyílt kiállítás Hevesen a Művelődési Központban, melyet Semjén Zsolt Magyarország miniszterelnök-helyettese, és Szabó Zsolt, térségünk országgyűlési képviselője, a hagyomány kezdeményezője és fővédnöke is megtisztelt jelenlétével. A legszentebb ünnephez kapcsolódó rajzpályázatra a szervezők immár hetedik alkalommal várták a térség óvodásainak és kisiskolásainak alkotásait, melyre az idén is sok, szívet melengető rajz érkezett. Országgyűlési képviselőnk mostanra hagyománnyá vált kezdeményezése minden évben számos gyermek képzeletét indítja meg, hogy alkotásaikkal örömet szerezzenek a környezetükben élő szépkorúaknak. Ezek a különleges, szeretettel készült „ajándékok” az egyedül élő idősek magányát szeretnék enyhíteni, hiszen lehet, hogy ez az egyetlen meglepetés, amiben karácsonykor részük van.

Iskolánkat Kocsis Erika pedagógus képviselte, aki a 2. osztályosok – Balog Mária és Balog Napsugár rajzaival ért el szép sikert a rajzpályázaton.

Az emléklapokat és az ügyes kezű kis alkotóknak az ajándékcsomagokat Semjén Zsolt és Szabó Zsolt adta át.

Hozzászólások    Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

Hírkategóriák

Valid XHTML 1.1  CSS Valido! tema e107 by e107wORks